Frontoffice medewerker

gIESSENBURG | 24 uuR per week
Direct solliciteren

FRONTOFFICE MEDEWERKER

Zoek jij een baan waarbij je een belangrijke ondersteunende bijdrage levert aan de goede zorg voor onze cliënten?

Wat ga je doen?

Als Frontoffice-medewerker maak je deel uit van het Frontoffice-team en zorg je op de locatie dat cliënten zich welkom voelen. Ook telefonisch heb je contact met cliënten om te zorgen dat het inplannen van afspraken en de administratie rondom de behandelingen goed verloopt. Daarnaast ondersteun je de behandelaren administratief zodat zij de behandelingen met de cliënten zo goed mogelijk uit kunnen voeren.

Perspectief is een middelgrote GGZ-instelling in het midden van het land en levert zorg aan kinderen en volwassenen. De waarden van Perspectief zijn: bereikbaar, persoonlijk en effectief. Als medewerker in het Front Office team speel je hierin een belangrijke rol als (eerste) contactpersoon voor cliënten. Onderling vinden we deze waarden ook van belang. We zijn een open organisatie met weinig hiërarchie. Iedereen telt mee en wordt gezien. Samen werken we aan effectieve en zinnige zorg door kritisch te blijven op wat we doen en te blijven verbeteren.

Wie ben jij?

Beschik jij over MBO+ denkniveau en ben jij een hands-on aanpakker met organisatietalent, heb je oog voor detail en vind je het fijn om in teamverband te werken dan ontmoeten we je graag! Ervaring in de zorgsector is een pré.

Werken in een warm en enthousiast team

Bij ons eet je niet in je eentje achter je bureau, maar lunchen we gezellig samen. Ook bijzondere momenten vieren we met zijn allen. Dit maakt het werken bij Perspectief een feestje.

Als onze nieuwe collega in Giessenburg kom je terecht op een gezellige locatie die momenteel bestaat uit 2 frontoffice collega’s, een team van psychologen, P&O, de backoffice en een manager van de vestiging. Voor meer informatie over je overige Perspectief-collega’s klik hier

De voordelen van werken bij Perspectief

Onze clienten geven onze zorg op Zorgkaart Nederland gemiddeld een 9.3! Ook horen we regelmatig dat onze locaties het ‘huiskamergevoel’ hebben. Ze voelen zich door de inrichting en de sfeer die er hangt snel op hun gemak op onze locaties. Kun jij je voorstellen dat jij ook in zo’n mooie kamer aan het werk bent?

Wat krijg je van ons?

Eigen werkplek

Een eigen (goed ingerichte) werkplek zien wij als vanzelfsprekend. Een laptop van de zaak ook.

Goed salaris

Je krijgt een goed salaris.

Persoonlijk budget

Dit kun je besteden aan jouw ontwikkeling. Je kunt het ook inzetten voor extra vakantiedagen of salaris!

Pensioenregeling

Jouw oude dag is goed geregeld door deelname aan onze pensioenregeling.

Ben je enthousiast geworden van deze vacature?

En wil je graag deel uitmaken van ons geweldige team? Stuur dan uiterlijk voor 1 november 2024 jouw motivatie en cv.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op Mireille van Vugt, manager Frontoffice team via mvanvugt@psychologenpraktijkperspectief.nl