Perspectief; een fijne plek om te werken

“Zodra je binnenstapt voelt het als een thuis.” Dat is wat we willen bereiken zodra jij jouw eerste werkdag hebt bij Perspectief.

Geen stoffige vloerbedekking en kale muren

Integendeel, alle locaties zijn met zorg ingericht en hebben een huiselijke sfeer. Dat we zo’n mooie psychologenpraktijk zijn, hebben we niet zelf verzonnen. Het is één van de meest gehoorde complimenten van onze cliënten.

Onze cliënten zijn sowieso erg te spreken over Perspectief; op Zorgkaart Nederland beoordelen ze ons met maar liefst een 9,3!

Tijd voor elkaar én voor jou

Perspectief vindt het belangrijk dat jij je goed voelt. Niet alleen door de werkplek, maar ook door een goede relatie met jouw manager en team. Samen bekijken we hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. Zo werken we aan een optimaal werkklimaat.

Onze kernwaarden

Persoonlijk

Samen bekijken we hoe jij het beste uit jezelf kunt halen.  Zo werken we aan een zo optimaal werkklimaat voor jou.

Effectief

Al onze behandelingen zijn uniek en 100% maatwerk. We werken met bewezen behandelmethoden en testmateriaal. Zo gaan we altijd voor het beste resultaat.

Bereikbaar

Al onze managers hebben ervaring in het vak én op de werkvloer. Daarom weten ze wat er speelt en kun je altijd bij jouw manager terecht. 

Ruimte voor creativiteit

We geven je ruimte voor zelfontwikkeling en creativiteit. Dit doen we, omdat we weten hoe belangrijk dat is.

Er wordt gewerkt met behandelprotocollen, maar alleen waar dat nodig is. Als behandelaar krijg je de ruimte om zelf je behandelingen in te delen en ook inhoudelijk de juiste elementen toe te voegen. We geloven er namelijk in dat wanneer jij overtuigd bent van de methodiek die je gebruikt, je de beste resultaten zult behalen.

Jouw creativiteit is hier hartstikke welkom!

Medewerkers

Locaties

Zorgkaart Score

Een middelgrote GGZ instelling

Met al onze medewerkers en 5 locaties is Perspectief een middelgrote GGZ-instelling. Je vindt ons in Gorinchem, Giessenburg, Leerdam en Culemborg.

Diagnostiek en behandeling voor jong en oud

We behandelen cliënten binnen de basis en specialistische GGZ. Ook voeren we diagnostiek uit. Onze doelgroep is zeer divers; al vanaf 4 jaar (soms zelfs jonger) kunnen cliënten bij Perspectief terecht.

Werken met een leuk en gezellig team

Het team bestaat uit basis- en GZ-psychologen, psychiaters, verpleegkundig specialisten, psychotherapeuten en systeemtherapeuten. Ook hebben we deskundige front- en backoffice medewerkers in huis.

En, omdat we ons personeel net zo belangrijk vinden als goede zorg voor onze cliënten, denken we ook aan ontspanning en plezier tijdens én na het werk.  Zo organiseren we regelmatig activiteiten voor een warm teamgevoel. Op die manier zijn we niet alleen een leuk en gezellig team, maar blijven we dat ook!

We zijn een ‘platte’ organisatie

Dat betekent dat de directie en managers in direct contact staan met de medewerkers en cliënten. Managers worden geselecteerd vanuit de filosofie dat je alleen kunt managen als je weet waar je het over hebt. Een behandelaar bij Perspectief heeft dus altijd een manager die zelf ook behandelaar is.

Heb jij zelf ook management ambitie? Denk dan mee over beleidzaken door middel van coördinatorschap of neem deel aan projectgroepen. Meedenken wordt zeker gewaardeerd!

Wil jij deel uitmaken van onze organisatie?